I dag fylder vores lille guldklump hele tre uger! TRE uger… Jeg forstår ikke, hvor tiden er blevet af. Det har været de tre bedste uger i mit liv og jeg elsker hende mere og mere, for hver dag der går. Nogen gange må jeg stadig knibe mig selv i armen over, at hun er vores. – At hun endelig er kommet ud til os efter ni måneders ventetid. Jeg havde en utrolig nem graviditet og jeg elskede min voksende bule. Det var så hyggeligt at mærke små spark og hendes daglige hikke. Det er fuldstændig vildt, hvad kroppen er i stand til og jeg har virkelig fået respekt for den under graviditeten. Gennem alle ni måneder optog vi små filmklip af min tykke mavse og det er der kommet en lille film ud af. Jeg håber, I kan lide den. ;) Jeg synes selv, det er sjovt og hyggeligt at se tilbage på. Det var en ganske særlig tid, som jeg aldrig vil glemme.

blog

Today, our little baby girl is three weeks old! THREE weeks… It has been the three best weeks of my life and I love her more and more for each day. I feel so lucky that she is finally here after waiting 9 months. I had an incredibly easy pregnancy and I loved my growing bump. It really loved to feel her tiny kicks and her daily hiccups. Throughout the pregnancy we recorded small video clips of my bump to see the development. I thought you guys would like to see how the video turned out. Being pregnant is such a special time in life and a period I will never forget.