vero-mode-kjolechloe-fayewrap-dressblue-dress

Godaften, allesammen. ♡ Flere af jer har efterspurgt, at jeg delte nogle flere Instagram stories fra vores hverdag, så i går lagde jeg små billeder og videoer op hele dagen igennem. Jeg vil forsøge at blive bedre til at huske det fremover. ;) I kan følge med HER, hvis det skulle have interesse. En af de ting vi lavede i går, var at gå tur i Nordhavn. Vi bor et stenkast derfra og når vi skal ud og gå, ender vi altid der. ;) Der sker så meget derude og hver gang man kommer forbi, er der blevet bygget noget nyt.

Jeg var hoppet i en ny lyseblå kjole. Den er desværre blevet revet væk online, men hvis man holder godt øje, kommer der garanteret et par stykker retur. Jeg har linket til den nedenfor, hvis I vil have fingrene i den. Desuden har jeg fundet et par andre fine kjoler i samme stil. Generelt er jeg stor fan af slå-om kjoler. De klæder næsten enhver kropsform, da de fremhæver de kvindelige sider. :)

Reklame links: 1. New Look/HER, 2. Vero Moda/HER, 3. Vero Moda/HER, 4. Oh My Love/HER, 5. Nelly/HER, 6. Nelly/HER

wrap-dresses