mofibomorgenbakkeregnbogligblomsten

FÅ 30 DAGES GRATIS ABONNEMENT TIL MOFIBO HER MED KODEN “DUEHOLMSOMMER

Christoffer er startet på arbejde igen, men har en uges ferie om fjorten dage. Der har vi tænkt os, at leje et sommerhus nordpå, hvis det ellers lykkes os at finde et, der er ledigt. Her er planen, at den står på ren afslapning, hygge med Lily, gåture, brætspil og gode bøger. Her på det seneste er jeg begyndt at høre en del lydbøger, når jeg sidder indendørs med Lily eller når vi går ture med barnevognen. Det er virkelig det hyggeligste at trille afsted med musen i vognen, Mofibo på mobilen og en god bog i ørerne. Eller at sidde indendørs i hyggetøj med lidt lækkerier og en bog, mens regnen banker på ruderne. Man må jo få det bedste ud af, at sommeren lader vente på sig i år, ikke? ;)

Nogle af de bøger jeg senest har læst og lyttet til er “Papmaché-reglen” af Hella Joof, “Der bor hollywoodstjerner på vejen” af Maria Gerhardt og “Svalens Graf” af Sissel-Jo Gazan. Alle tre super gode bøger på hver sin meget forskellige måde og jeg kan kun varmt anbefale dem. I øjeblikket er jeg igang med “Ligblomsten” som lydbog af Anne Mette Hancock – en spritny bog og forfatter for den sags skyld. Jeg sad på kontor med Anne Mette for et halvt års tid siden og fulgte spændt med i udgivelsen af hendes krimi. Den er virkelig spændende og også en jeg varmt kan anbefale! Jeg er snart færdig med den, så jeg kunne godt bruge nogle tips til andre gode bøger i sommerferien. Har I nogle bud? :)

I øvrigt har jeg et rigtig godt tip til de læse- og lytteglade. I samarbejde med Mofibo har jeg nemlig fået mulighed for at forære jer en kode, der giver 30 dages gratis abonnement. Det eneste I skal gøre er at oprette jer på mofibo.dk HER og indtaste koden “DUEHOLMSOMMER“. Derefter downloader I Mofibos app i App Store eller Google Play Store og så burde sommerferielæsningen være reddet. ;) Der ikke er nogen binding, men efter de 30 dage er gået fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis det ikke opsiges. Jeg håber, I kan bruge tippet. Jeg benytter ihvertfald selv Mofibo rigtig meget og er super glad for det. Specielt fordi man også kan læse og lytte til bøgerne offline, så man også kan bruge det, når man er på farten eller udenlands. ;) Blot et lille sommerferietip.

indlægget er udgivet i samarbejde med Mofibo