ystadsaltsjobadmorgenmads-buffetystad-saltsjobad

Årets første tur gik til Ystad Saltsjöbad med Christoffer. Så dejligt og afslappende – kan varmt anbefale et smut over vandet, hvis I skal helt ned i gear.

vandfald-pa-balila-plancha-balihaengekoje1ubud-rice-fieldsÅrets næste rejse gik til Bali med min mor og Christoffer. Min mor havde inviteret i anledning af hendes 60-års fødselsdag. En rejse jeg aldrig vil glemme. Bali er virkelig et fantastisk sted og med de to bedste rejsekammerater, blev det til en af de bedste ferier i mit liv.

brooklyn-bridge-2central-parkjacks-wife-freda-breakfast

Den trejde tur i 2016 gik til New York. Christoffer skulle over og arbejde og jeg greb muligheden for at tage med. Jeg udforskede derfor byen på egen hånd i fire dage, hvor jeg fik set en masse, shoppet amok og spist masser af god mad. 

bryllupbryllups-bordebryllups-bordbryllup-i-italien

Den fjerde rejse gik til Italien, hvor Christoffer og jeg var inviteret ned for at fejre vores venner Acie og Mads’ bryllup. Det var virkelig en helt fantastisk tur, som vi aldrig vil glemme.

la-famille-marrakechriad-in-marrakechmorgenmad-marrakech

Den femte tur gik til Marrakech. Det var vores bryllupsrejse og jeg var netop blevet gravid. Jeg husker tydeligt, hvor dårligt jeg havde det nogle af dagene, haha… Det gjorde dog ikke turen dårligere – jeg elsker virkelig den by!

rom-springpeterskirkenpastaDen sjette rejse gik til Rom med min søde mor. Ren pigehygge, sight-seeing, masser af god mad og store is.

gondoltur-venedigpink-wallburano-island

Årets syvende og sidste tur gik til Venedig med mine to gode veninder. Det er simpelthen så dejligt med sådan nogle pigeture. Det bedste ved det hele var næsten, at vi alle sov på samme værelse og lå og snakkede til langt ud på natten. – Tøsehygge når det er bedst.

Jeg elsker virkelig at komme ud og se og opleve nye steder og det seneste år har budt på mange dejlige rejser og oplevelser. Jeg er spændt på at finde ud af, hvordan det bliver at rejse med en baby. ;) Christoffer og jeg har allerede talt om at tage afsted, når han starter sin barsel til oktober. – Måske en lidt længere tur. Spørgsmålet er bare, hvor det er bedst at rejse hen med en lille… Måske I har nogle tips eller idéer?

blog

I really love to see and experience new places and the last year I have been traveling a lot and seen many beautiful countries. I am excited to find out how it is like traveling with a baby. Christoffer and I have talked about going when he starts his parental leave in October. The question is just where to go… Maybe you have some good tips on where to travel with a small baby?