kimonobrudeslc3b8r-1vielse-udendc3b8rsbrud-2regnvejrbryllup-regnvejrweddingkys-1brudepar-1brudebuketskilt-bryllupbryllups-lokation-1brudeparlys-i-loftetagv3326vinrankerborddaekningagv2723bryllup-1stjernekastere-langebrudevals

I dag er det lige præcis et år siden, at Christoffer og jeg sagde “JA” til hinanden. Tænk, at der allerede er gået et helt år. ♡ Jeg føler mig så utrolig heldig at have mødt Christoffer. At have mødt et menneske, som jeg virkelig føler, jeg hører sammen med og som elsker mig ubetinget selv på dage, hvor jeg egentlig kan være lidt umulig. Ikke mindst føler jeg mig heldig over alle de mange minder og oplevelser, vi har fået gennem de sidste snart 12 år. Vi mødtes, da jeg var bare 17 og han 18 år gammel, så man kan sige, at vi er blevet voksne sammen.

Egentlig betyder det ikke så meget at blive gift, hvis man ellers ved, at man gerne vil være sammen. Og så alligevel gør det… For os ihvertfald. Selvom vi havde været sammen i over 10 år, da vi blev gift og begge vidste, at vi gerne ville blive gamle sammen, har det at blive gift på en eller anden måde sat et symbol på vores forhold. Nu er vi ikke længere “bare” kærester, men ægtefolk som det jo så smukt hedder. Og sådan noget skal man altså gøre sig umage med. ;) Man kan ikke “bare” lige smutte – sådan føles det ihvertfald. Ikke at nogen af os havde tænkt os at smutte, men vi har på en eller anden måde begge fået følelsen af, at nu går vi altså “all in”, hvor skørt det end lyder. ;) Og det er faktisk en virkelig dejlig følelse.

Ikke nok med at det er vores bryllupsdag, så er det også Lilys 6-ugers fødselsdag. Det er vildt, så meget der kan nå at ske på bare et enkelt år. Det havde jeg aldrig turde at drømme om, havde I spurgt mig for et år siden. Vi er taget i sommerhus nordpå for at fejre det med ren afslapning, hygge og god mad. I er velkomne til at følge med på Insta story HER, hvis det skulle have interesse. God søndag, allesammen.