free-fonts

Vincentia/HERE, Otella/HERE, Sweet November/HERE, DK Mariken/HERE, Carolina Mountains/HERE, Beautiful Creatures/HERE, Susanna/HERE, Abigail Script/HERE, Vendetta/HERE, Georgina/HERE, Antro Vectra/HERE, Alex Book/HERE

Når der skal være fest, laver jeg altid mine egne invitationer. F.eks. til vores bryllup og min fødselsdag. Der er noget hyggeligt ved at sidde og finde fine skrifttyper og sætte det pænt op grafisk. Jeg laver altid mine invitationer i Photoshop, men har man ikke adgang til programmet, kan det også sagtens laves i Word. Det er bare om at prøve sig frem. Her er nogle af de seneste skrifttyper, jeg har fundet, som jeg håber, I kan bruge til inspiration. De kan downloades ganske gratis. ;) Jeg skal selv snart igang med en barnedåbsinvitation, som jeg selvfølgelig nok skal vise jer, når den er færdig. Find flere skrifttyper i mine tidligere indlæg HER og HER.

blog

I always make my own invitations. For example for our wedding and my birthday. I love to find pretty fonts and to make it look nice graphically. I always make my invitations in Photoshop, but if you do not have access to this program, it can also be done in Word. Practice makes perfect. Here are some of the latest fonts I’ve found which I hope you can use for inspiration. They can be downloaded for free. ;) I am planning to make our christening invitations soon which I of course will show you when they’re done. Find more fonts in my previous posts HERE and HERE.