sommerhus

Lily bliver hele 7 små uger i dag. Tiden er fløjet afsted og samtidig føler jeg, at hun altid har været her. Det er utroligt, hvor hurtigt man knytter sig til sådan et lille væsen. Der sker så meget med hende for tiden. Hun kan nu holde hovedet en smule, holde øjenkontakt, når man kigger på hende og er begyndt at smile bevidst. Det er bare SÅ hyggeligt. :) Hun er langt mere vågen, end de første par uger og vågner fortsat ca. hver tredje time om natten. Vi føler os meget priviligerede, at hun sover så godt, men jeg kan alligevel godt mærke, at jeg er mere træt end normalt, når jeg ikke får en sammenhængende nattesøvn. Det glemmer man dog hurtigt, når man vågner op til et stort smil fra den lille nuttede sidemakker i sengen.

Christoffer har haft ferie i denne uge og vi har virkelig nydt det i fulde drag. Jeg har derfor været lidt mere offline end normalt. Vi endte med at leje et sommerhus gennem AirBnB i Udsholt tæt på Rågeleje. Det var så dejligt at komme lidt ud af byen, gå lange ture langs vandet med barnevognen, spille yatzi, grille, spise store is, læse bøger og bare nyde vores lille nye familie. ♡ Hvor har I været på sommerferie henne? :)