boyfriendsushigavebaby

For nogle uger siden, da solen skinnede og vi netop var blevet forældre, trillede Christoffer, Lily og jeg over i Fælledparken med et tæppe og en omgang sushi. Faktisk var det vores allerførste tur i Fælledparken, siden Lily kom til verden. Jeg var på daværende tidspunkt ikke særlig tryg ved at amme uden for hjemmet – selvom det lyder skørt, kunne sådan en lille tur godt være lidt nervepirrende. For hvad nu hvis hun pludselig begyndte at græde og jeg var nødt til at give hende mad på en bænk midt i Fælledparken… Det kunne jeg slet ikke overskue, som helt nybagt mor. Hun sov dog hele turen igennem, så der havde slet ikke været grund til bekymring. Siden da er jeg blevet langt mere afslappet med at amme andre steder end herhjemme. Heldigvis. Det var virkelig dejligt at komme lidt ud og jo oftere man gør det, jo mere tryg bliver man ved det. Da vi skulle til at spise og jeg var ved at pakke bakken med sushi op, lagde Christoffer pludselig en fin lille lyserød pakke foran mig. Kan I gætte, hvad det handlede om? :) I næste indlæg viser jeg, hvad den indeholdt. ♡

blog

A few weeks ago when the sun was shining and Lily was just a few weeks old, we went to a local park with a blanket and some sushi. In fact, it was one of the very first walks with the stroller. At that time, I didn’t feel comfortable breastfeeding outside our home – even though it sounds crazy, such a small trip could be a little nerve wrecking to me. I really didn’t want to feed her on a bench in the middle of the park… Nevertheless, she slept all evening. Since then, I have become much more relaxed and I don’t mind breastfeeding outside our home. When were about to eat, Christoffer suddenly placed a pink little package in front of me. Can you guess what it was about? :) In the next blog post, I will show you what was inside it.