barselsgave

Det var nogle gode bud I kom med i forhold til, hvad der var i den lille lyserøde pakke. Flere af jer gættede rigtigt – det var nemlig en barselsgave fra Christoffer. Jeg havde faktisk slet ikke regnet med, at han havde husket den tradition – eller i det hele taget hørt om den. Jeg havde ikke selv fortalt ham om barselsgaver, for jeg synes, at den slags skal komme af sig selv, hvis ellers det kommer. Jeg blev derfor meget overrasket, da han pludselig lagde pakken på tæppet foran mig i Fælledparken.

Der lå også et lille kort ved: “Min skat, du er den sejeste jeg kender. At overvære dig bringe Lily til verden er det mest intense og overvældende, jeg nogensinde har oplevet. Jeg føler mig så heldig over at have mødt dig, at du ville gifte dig med mig og at du nu har givet mig dette lille vidunder. For altid at kunne huske tilbage på denne dag, har jeg fået lavet en lille ting til dig. Den symboliserer dig, mig og vores nu største kærlighed, Lily”. Allerede ved første sætning begyndte jeg at hyle… ♡ Han havde fået lavet ringen hos min søde og dygtige veninde, Linette, der ejer smykkemærket Nuit et Linette. Selv tegnet og designet den. En hvidguldsring med en lyserød turmalin for Lily og to diamanter for ham og jeg. Det er en af de fineste gaver, jeg nogensinde har fået. Udover Lily selvfølgelig. ;)

kortringbarselsgave