bryllupskjole

…at vi rent faktisk er tre på dette billede – eller fire med damen i baggrunden, haha! Det er taget i Italien til Acie og Mads’ bryllup og jeg var netop blevet gravid, men anede intet. Jeg husker tydeligt, at jeg inderligt gik og håbede, at jeg snart blev gravid. Jeg havde smidt minipillerne kort tid forinden, så jeg turde ikke tro på, at det rent faktisk kunne ske så hurtigt. Alligevel holdt jeg lidt igen med vin og drinks i løbet af aftenen til brylluppet, for hvad nu hvis… ;) Og det var nok meget godt, haha… Jeg synes, det er så hyggeligt og sjovt at kigge tilbage på dette billede og tænke på, at vi intet vidste på dette tidspunkt. – At vores babypige gemte sig inde i maven og vores liv ville ændre sig for altid. Det er det sidste billede, der blev taget af os, inden vi fandt ud af det og det har derfor en ret speciel betydning for mig. ♡