min-familielang-kjolenew-bornfamilien

I lørdags var vi til bryllup hos vores venner, Nanna og Peter. Det var sådan en fin og dejlig dag. Lily var med os og med sine små otte uger, var hun selskabets mindste gæst. Hun klarede det så fint og som I kan se på billederne, sov hun nærmest hele dagen væk. :) Nanna og jeg kender hinanden, fra da vi blev født, da vores mødre er veninder. Min mor var derfor inviteret med til receptionen og efterfølgende havde vi booket et værelse til hende på det hotel, hvor festlighederne blev afholdt. Dér holdt hun og Lily så hinanden med selskab, mens vi var til bryllupsfest og så kom jeg forbi engang imellem og gav hende mad. Det fungerede rigtig fint.

Jeg var hoppet i en maxikjole fra Six Ames og et par flade sandaler. Det kan godt være lidt af en udfordring at finde kjole til et bryllup – specielt når den samtidig skal være ammevenlig. Jeg er derfor meget taknemmelig for, at slå-om kjoler er moderne denne sæson, haha… Lily var også meget fin og nuttet i sit lille outfit bestående af en kjole, som min dygtige mor har strikket, og små fine sko fra Donsje Amsterdam… Og nå ja, Christoffer var da også ganske nydelig i sit mørke jakkesæt og butterfly (indsæt selv emoji med hjerter i øjnene). ♡

blog

On Saturday we attended our dear friend Nanna and Peter’s wedding. It was such a lovely day. Lily was with us and as you can see in the pictures, she almost slept all day long. :) Nanna and I have known each other since we were born as our mothers are friends. My mother was therefore also invited for their reception and afterwards we had booked a room for her at the hotel where the wedding was held, so she could look after Lily. Once in a while I just stopped by them when she was hungry.

I was wearing a maxi dress from Six Ames and a pair of flat sandals. It can be a bit of a challenge to find a dress for a wedding – especially when you have to be able to breastfeed in it as well. Therefore, I am very grateful that wrap dresses are a big thing this season, haha… Lily was also looking very cute in her little outfit consisting of a dress that my dear mother has knitted and shoes from Donsje Amsterdam… Christoffer was also looking very handsome in his dark suit. ♡