sandaler-2

Alt i alt går det rigtig godt herhjemme i babyboblen. Lily er sød, nem og verdens dejligste baby – ihvertfald hvis I spørger hendes forældre. Vi er kommet ind i en god rutine, hvor vi mere eller mindre kender hendes søvnmønster, spisevaner og har fundet ud af, hvor lang tid tingene tager – “sagde ingen nybagt mor nogensinde!!!” Jøsses, for en dag det har været!

Jeg havde en aftale med min søde veninde Nicoline her til formiddag. Lily havde været i bad, fået en ny fin kjole på og var faldet i søvn. Alt klappede og da vi var på vej til at gå, vågner Lily op og er skrupsulten. Mens jeg sms’er til Nicoline, at vi er en smule forsinkede, opdager jeg, at hun også har lavet nummer to ud over sin nye kjole… Great! Jeg skynder mig at skifte hende, giver hende nyt tøj på, lægger kjolen i blød og suser ned til bussen.

Tror I så ikke, at vi hverken får lov at komme med første eller anden bus, fordi der allerede er to barnevogne med? Tredje gang var lykkens gang og vi stiger ind i en propfyldt bus. Tre passagerer har placeret deres store flade lige dér, hvor man normalt stiller barnevogne. De bliver bare siddende og kigger på mig: “Undskyld, tror I det er muligt, jeg kan stille barnevognen her?“. Den ene ruller øjne af mig og flytter sig langt om længe. Chaufføren har det lange ben foran og jeg var nødt til at holde fast med begge hænder, for ikke at vælte i svingene. Det var en rimelig syret bustur for den nybagte mor her, haha…

Lily og jeg får mast os ud af bussen og jeg når lige akkurat at gå fem meter, før jeg smadrer min fod ind i en kantsten med 110 km i timen og min sandal bliver flået op i remmen. Oh joy! Jeg nærmest hinker hen til min veninde og kan ikke lade være med at grine lidt over hele situationen. Vi kom næsten en time for sent, men skal man se det fra den lyse side, fik vi i det mindste en gratis bustur ud af det, da den var så fyldt, at jeg ikke kunne nå hen til “check in” og måtte derfor køre på røven, haha… Jeg troede ellers lige, vi havde styr på det. Velkommen til livet med børn, Christina.