red-dress

Reklame link: kjole/Nobody’s Child – køb den HER

Jeg er stadig mægtig glad for min røde kjole fra Realisationpar, som jeg købte sidste sommer, og det er en af de kjoler, som I har spurgt allermest ind til. Generelt laver de virkelig nogle smukke kjoler, men de er en smule pebrede og man slipper heller ikke for at betale moms og told, når man bestiller fra USA. Jeg ved, at flere af jer stadig er lun på den røde sag og derfor vil jeg dele et lille tip med jer. ;) Jeg har nemlig fundet én, som ligner på en prik, men som koster under en fjerdedel af den originale. Faktisk koster den kun 327 kr. og I kan finde den i linket ovenfor. :)

blog

This red dress from Realisationpar is still one of my favorites. I bought it last Summer and I have got so many questions about it from you guys. In general, Realisationpar make very beautiful dresses, but they are a bit expensive and moreover you have to pay VAT when ordering packages from USA. I know that many of you want to get your hands on this dress and therefore here’s a little tip. ;) I have found a dress that looks exactely like mine, but costs less than a fourth of the original one. Find a link to it above. :)