just-female-herojust-female-kjole

Just Female – find den HER

I er flere der har spurgt, hvor min kjole er fra, som jeg havde på i onsdags til vores Confetti CPH reception. Den er fra Just Female og modellen hedder “Hiro”. Jeg synes, det er en af de pæneste slå-om kjoler, jeg er stødt på, hvis jeg må være så fri. :) Fordi den er sort, bliver den også nemmere at bruge til vinter med et par mørke strømper under. Den har også en god længde i forhold til mange andre slå-om kjole på markedet, som ofte er til den meget korte side. Hermed er tippet givet videre. God dag, allesammen.

blog

Many of you have asked where my dress was from which I wore for our Confetti CPH launch party last Wednesday. It’s from Just Female and the style is called “Hero”. I think it’s one of the prettiest wrap dresses I have seen and it has a good length too. The dark color also makes it easier to wear during Winter with black tights. Just a small tip. Have a lovely day, everyone.