wrap-blousewrap-shirtred-bag-chanelchanel-bagchanel-taske

I sidste uge forudsagde meterologerne, at vi havde årets sidste sommerdag, men heldigvis skulle det vise sig at være løgn… Yaay! Når de spår forkert den vej rundt, er det altså mere end ok. Hvor har det bare været en dejlig søndag med fuld sol og blå himmel. Her på det seneste har jeg gjort mig umage for at gå mere i farver, da det virkelig pynter på humøret og det føles altså noget nemmere at finde de farverige ejendele frem, når solen skinner. :) Vi har brugt hele eftermiddagen sammen med min søster og hendes familie i det gode vejr og nu er den lille mus gået kold i sofaen her ved siden af mig. Det er kræver energi at absorbere alle de nye indtryk, når man kun er 11 uger gammel. ♡ Hvad har I brugt dagen på?

blog

Last week the meteorologists predicted that Summer was over, but fortunately it turned out to be wrong… Yaay! It has been such a lovely Sunday and the sun has been shining all day long. Lately, I’ve tried to wear more colorful clothes and it is just much eacier when the weather is great. We spent the whole afternoon outside together with my sister and her family and I now Lily is sleeping deeply beside me in the couch. It takes energy to absorb all the new impressions when you are only 11 weeks old. What have you guys been doing today?

Reklame links: 1. Gucci HER, 2. Sofie Schnoor HER, 3. Gina Tricot HER, 4. Rayban HER, 5. Levi’s HER

shirt