kitchen-postersplakaterkitchen-poster

Tilbage i maj måned spurgte jeg jer til råds, hvad vi skulle hænge på væggen i køkkenet. Tusind tak for input – I kom med mange gode forslag. Vi har endelig besluttet os og endte med at vælge nogle simple plakater med sorte rammer, som passer til de resterende farver i rummet. Jeg synes, det har pyntet gevaldigt at få noget op, der bryder den helt hvide væg og samtidig ikke er alt for bombastisk.

plakater-boernevaerelsepuslebordplakater-til-boernevaerelse

I samme omgang bestilte vi nogle søde plakater til puslepladsen i Lilys værelse. Nuttede og enkle. Vi har valgt at sætte dem i egerammer, for at give lidt mere varme til rummet frem for de klassiske sorte, som vi har i resten af lejligheden. I kan i øvrigt se på min Insta Story i dag, hvordan vi har hængt dem op – helt uden brug af skruer. :)

Alle plakater er købt hos Desenio, som har et kæmpe udvalg af de fineste prints og rammer. Priserne er tilmed så fordelagtige, at man kan tillade sig at skifte kunsten på væggene ud med jævne mellemrum. De har prints i alle kategorier – lige fra kunstplakater og illustrationer til plakater med temaerne “sort-hvid“, “kort & byer” og “plakater med tekst“. Der er faktisk lidt for enhver smag, skulle jeg mene. Bedst af alt har jeg skaffet en kode til jer! Koden “CHRISTINA” giver 25% rabat hos Desenio mellem d. 5-7 september. Ikke dårligt, vel? :) Koden gælder dog ikke på rammer og “handpicked” posters. Kan I have en rigtig dejlig dag, allesammen.

indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio