red-wrap-blousestraw-bag

Vi er ved at planlægge Lilys barnedåb i disse dage, da vi allerede skal holde det d. 16. september. Vi er som sædvanlig lidt i dårlig tid, haha… Christoffer har ferie i denne uge, så derfor er vi nu gået all-in på at få styr på alle detaljerne. Vi skal holde det hos mine svigerforældre og har kun inviteret familien. Når jeg siger “kun” er det dog lidt ironisk, for vores familie tæller næsten 60 mennesker i sig selv. :) Så der er en del, der skal planlægges. Jeg skal også have fundet et outfit til anledningen. Hvad har man på til barnedåb? Har I nogen gode bud? :) Outfittet her er i øvrigt fra en dag i sidste uge, da min mor og jeg gik tur på Østerbro – en af de dejligste sommerdage i år.

blog

We have just started planning Lily’s baptism which will take place September 16th. As usual, we are a bit late… Christoffer has 7 days off from work, so now we have gone all-in planning everything. We are going to celebrate it at his parents’ house and we have only invited our family. When I say “only,” it’s a bit ironic, because our family almost counts 60 people. :) I also need to find an outfit for the occasion. Do you have any good suggestions? This look is from last week when my mother and I went for a walk in the neighborhood – one of the most beautiful Summer days this year.

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. Lee/HER, 3. Rayban/HER, 4. South Beach/HER, 5. Aldo/HER

asos