daabskjole-2

Dåbsbarnet i den fine gamle kjole 

rungsted-kirkebarnedaab-rungsted-kirke

Jeg var hoppet i en lyserød kjole, som jeg sidste gang havde på til Acie og Mads’ bryllup, få dage forinden jeg fandt ud af, at jeg var gravid… – Og nu er hun her! Derfor synes jeg, det var lidt sjovt, at tage den på igen – selvom den var noget besværlig at amme i, haha…

rungstedkirke

Min søde kusine Hanne var kommet hele vejen fra Jylland for at være med.

kirke

Mine smukke og dejlige søskende som stod gudmor og fadder til vores lille Lily.

hvid-daabskjolekjole

I lørdags fik vores lille pige sit fine navn, Lily Ruø Dueholm. Vi holdt som sagt festen hos mine svigerforældre i Rungsted og da både Christoffer og jeg er vokset op heromkring, gav det også rigtig god mening, at Lily blev døbt i Rungsted Kirke. Det var mit ønske, at Lily skulle døbes. Christoffer er hverken døbt eller konfirmeret og tror ikke på Gud, men han synes, det er et fint ritual og ville gerne give Lily muligheden for selv at vælge, om hun dernæst vil konfirmeres, når hun bliver ældre. Det betød rigtig meget for mig og det var sådan en fin og dejlig dag med hele familien.

Lily havde vores familiedåbskjole på, som er næsten 80 år gammel. Blandt andet er min far og jeg blevet døbt i netop denne kjole. Min farmor købte den til min farbror som den første og de havde ikke ret mange penge dengang, men en dåbskjole skulle der være råd til, mente hun. Så den blev der sparet sammen til. Den er stadig lige så fin den dag i dag – klassisk og minimalistisk med små blondedetaljer. Min mor havde strikket en sød kyse og som prikken over i’et fik hun et gammelrosa silkebånd om livet. Vi har taget utrolig mange billeder og jeg skal nok vise flere de kommende dage. Det blev bare for meget at lægge alle op i ét indlæg. :)

blog

This weekend our little girl got her name, Lily Ruø Dueholm. We celebrated it at my parents-in-law’s house in the Northern part of Zealand where both Christoffer and I grew up. It was my wish that Lily should have a Christening. Christoffer does not believe in God, but he thinks it is a lovely ritual and would like to give Lily the opportunity to choose whether she wants a confirmation or not when she gets older. It meant a lot to me and it was such a cozy day with the whole family.

Lily wore our family Christening dress which is almost 80 years old. Among others my father and I have both been wearing this particular dress. My grandmother bought it for my uncle and they did not have much money at the time, but she thought it was very important to save up money for such dress. It is still just as pretty today – classic and minimalistic with little lace details. My mother had knitted a cute littel bonnet and as the icing on the cake she wore a pink silk ribbon around her waist. We have taken so many pictures which I will show you the following days. It was just too much to upload all of them in one post. :) Stay tuned…