familie

Min lille familie 

fest

Svigerforældrenes hyggelige have.

kage

Hjemmelavet kagepynt.

joy

Min smukke og dejlige svigerinde, Joy 

farmor

…Og min søde svigermor, som også er helt skudt i Lily. :)

baby-pige

Efter Lily havde sovet sin første søvn i dåbskjolen efter sin dåb (det skulle bringe held og lykke), skiftede vi tøj til et lyserødt cashmere sæt fra Zara. Det er så nuttet og dejlig lunt og blødt.

kager

Drømmer stadig om dette kagebord, mums!

farmand

Min elskede Farmand 

party1

Christoffers søde lillebror, storesøster og vores svigerinde, Joy 

hund

Fætter Boogie. Joys velopdragne gadekryds. :)

mutti

Min aller dejligste Mutti 

mad

Her er lidt flere billeder fra Lilys dåbsfest i lørdags. Det var sådan en dejlig dag og som den eneste dag den uge, skinnede solen. Hvor heldig har man lov at være? Det gjorde kun dåbsfesten endnu hyggeligere, da vi som håbet, kunne hænge ud i haven. Vi havde valgt at holde dåben på en meget casual måde uden bordplan eller i det hele taget siddepladser til alle. På den måde kunne vores gæster mingle rundt mellem hinanden og stemningen var meget afslappet. Vi havde bestilt sandwiches udefra – vi skulle nemlig finde en form for mad, der kunne spises stående og derfor var det et oplagt valg. Derudover havde vi købt lidt forskellig ost, knækbrød, frugt og diverse drikkevarer.

Efter frokost serverede vi en masse hjemmelavede kager og derudover havde vi bestilt en lille kaffevogn, der kunne lave alt fra kaffe og te til varm kakao. Vi havde også en til brylluppet og det er sådan et hyggeligt indslag, når der kommer sådan én. :) Derudover er det bare super nemt, at man ikke skal ud og låne kaffemaskiner, termokander og købe kaffe, te og papkrus i lange baner. Alt i alt var det en virkelig hyggelig dag med hele familien. En dag vi sent vil glemme. Jeg glæder mig til at vise Lily billeder fra dagen, når hun bliver større. :)

blog

Here are some more pictures from Lilys Christening. It was such a lovely day and the sun shone the whole day. We felt so lucky that we could hang out in the garden. We had chosen to keep the christening in a very casual way without seating for everyone. That way, our guests could just walk around and talk to each other – the atmosphere was very relaxed. We had ordered sandwiches for lunch – we had to find some kind of food that could be eaten without sitting down and therefore it was an obvious choice. In addition, we had bought some different cheeses, crispbread, fruit and various beverages. After lunch we served a lot of homemade cakes and coffee. All in all it was a really nice day with the whole family. I look forward to showing Lily photos from her christening when she grows up. :)