arbejdstoej

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER

hverdags-outfit

Reklame links: 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER, 17. HER, 18. HER

ugg

Reklame links: 19. HER, 20. HER, 21. HER, 22. HER, 23.HER, 24. HER, 25. HER, 26. HER, 27. HER, 28. HER

Åh, hvor er der dog mange fristelser for tiden. Jeg eeeelsker efterårsgarderoben! Vamsede striktrøjer, lune frakker, lækre ankelstøvler og en masse lag på lag… Jeg har surfet lidt rundt på nettet de sidste par dage, da jeg selv er på jagt efter lidt nyt og i min søgen faldt jeg over en hel masse godter, som jeg har sat sammen til tre efterårslooks i forskellige kategorier – et til arbejdsbrug, et til aftaler med veninderne og et til en afslappet søndag. Jeg håber, I kan bruge det til inspiration. Jeg har blandt andet netop klikket DENNE lækre strik hjem, som passer til det meste. Jeg er sikker på, den bliver en favorit hele efteråret og vinteren. Er der noget, I har i sigte i øjeblikket? :)

blog

Autumn is my favorite season when it comes to clothing. Cozy sweaters, warm coats, cool ankle boots and lots of layers… I am looking for some new additions to my Fall wardrobe and therefore I have been surfing around the web lately. I stumbled upon a lot of goodies which I have put together in three looks – a workwear outfit, coffee with friends and the perfect look for a lazy Sunday. I hope you can use it for inspiration. Among other things, I just bought THIS delicious sweater myself. I think it goes with almost everything and I’m sure it will become a favorite of mine. Is there something you can not live without? :)