outfit

I aften skal jeg til Mette Maries fødselsdag. Hun har inviteret til sushi, drinks og dans og jeg GLÆDER mig til at fejre hende. Første gang at mommy her skal ud uden Lily. Det er en smule angstprovokerende, må jeg dog indrømme, haha… Savner hende næsten allerede, inden jeg er gået. Fjollet. Det ved jeg godt. Det bliver nu også dejligt med lidt tid med pigerne. Jeg skal være der om 1,5 time, så jeg må hellere til at gøre mig klar. Følg med på Insta Story i aften, hvis I har lyst.

Outfittet her er fra i går, da vi var nordpå for at besøge vores vennepar Acie og Mads. De er nemlig netop blevet forældre til sødeste lille Elise. Ih, hvor var hun fin og nuttet – det føltes næsten som evigheder siden, at Lily lå dér foran os med benene krøllet helt op over maven, som nyfødte jo gør. Tiden flyver afsted. Da vi havde sagt farvel, udnyttede vi lejligheden til at gå en tur med barnevognen i nabolaget, hvor både Christoffer og jeg er vokset op. Jeg var hoppet i en ny frakke. Jeg elsker den slags frakker med bindebånd – det er både klædeligt, da det fremhæver taljen, og så minder det mig lidt om at have badekåbe på til hverdag. What’s not to like. ;)

vinterfrakkemarkberg-taskefrakkeautumn

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. Samsøe Samsøe/HER, 3. Mango/HER, 4. mit design for Markberg/HER

uldfrakke