ganni-strikjeansstrik-sweatercertinaganni

En af de store tendenser denne sæson er farverige striktrøjer. Jeg både elsker farver og strik, så jeg var ikke svær at overtale til at hoppe med på vognen. Jeg har nærmest boet i denne sweater fra Ganni, siden jeg købte den tilbage i august. Den er temmelig pebret, men den skulle efter sigende også være strikket i Italien i hånden og have taget tre hele arbejdsdage. Derfor føltes det mere “legalt” at smide den i kurven, haha…

Det er ikke kun mig, der er vild med den, for modellen er faktisk blevet så populær, at en dygtig strikkedame fra Norge, har udviklet en opskrift til selvsamme. Den hedder “Kristianes Høstgenser” og opskriften kan I finde HER. Jeg tror, jeg vil prøve at lokke min søde og dygtige mor til at strikke endnu en i en lækker efterårsnuance. Gad vide om en nybegynder som mig ville kunne finde ud af det? :) Hvis jeg starter nu, kan det være, den er færdig til næste vinter, haha…

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

boozt