Endelig har jeg fået taget mig sammen til at lave en ny Youtube video. Bedre sent end aldrig, ikke? :) Flere af jer har efterspurgt at få et lille indblik i en helt normal hverdag, så denne gang handler det om, at Lily netop er fyldt fire måneder, vi er på barselsbesøg hos et vennepar og ikke mindst kigger vi på ny sofa. Sig endelig til hvis I har ønsker og forslag til nye videoer. Det er stadig ret nyt for os at filme og vi øver os fortsat. Jeg synes dog, det er en sjov måde at lave anderledes indhold til bloggen, så det er noget, jeg/vi gerne vil blive bedre til. Jeg håber, I synes det er hyggeligt at følge med på den måde. Jeg vil blive glad, hvis I har lyst til at subscribe på min Youtube kanal HER. Det er nemlig planen, at der af og til vil blive lagt videoer på Youtube, som ikke rammer bloggen. Glædelig fredag, allesammen.