Boozt, rabatkode, rabat, udsalg

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER, 17. HER, 18. HER, 19. HER, 20. HER, 21. HER, 22. HER, 23. HER, 24. HER, 25. HER, 26. HER

Først og fremmest – tusind tak for alle jeres søde kommentarer og feedback til den nyeste Youtube video. Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lægge den online… Om den var for kedelig? Det lød dog til, at I godt kan lide denne type hverdagsvideoer, så hvis der fortsat er stemning for det, vil jeg forsøge at filme  flere i fremtiden.

Nu til hvad indlægget her egentlig skulle handle om. :) Boozt kører en kampagne indtil midnat, hvor man kan få 20% rabat på næsten ALT på deres webshop. Få f.eks. 20% på alt Ganni HER, på Gestuz HER og på Billi Bi HER – blot for at nævne nogle stykker. Rabatkoden er ALL20 og I kan trykke HER for at se hele sortimentet. Man skal købe for minimum 799 kr. og den gælder også på udsalgsvarer, herretøj og børnetøj. Jeg er allerede kommet til at klikke et par ting hjem. Blandt andet DENNE kjole og sweateren HER. Happy shopping – husk at koden altså udløber ved midnat, hvis I vil nå at få gavn af den.