24277 2523211591022 12  8 630517 4

Christoffer and I have started a massive cleanup at home. We have too much stuff that we don’t use which just take up space. Among other things, I’m about to clean up my wardrobe and put things up for sale. One of the good things about having a blog and documenting everything is that I have pictures of almost all the clothes I own. It is therefore quite easy to put up for sale. However, it’s like cleaning up drawers at home where it always takes 100 years because you stumble upon old love letters, birthday cards, etc.

The same thing happens when I surf around my blog for old pictures. When you have been blogging for more than eight years there is so much content to go through – funny and ugly outfits and memories from special experiences in life. Above are some of my old outfits. Many of them I would still like to wear and others – not so much. ;) Anyway – it’s fun to look back at. Are there any of you who have been following me for so long that you can remember these looks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

24277 2523211591022 12  8 630517 4

Christoffer og jeg er gået igang med den store oprydning herhjemme. Vi har brug for at komme til bunds i bunkerne og få ryddet ud. Jeg er blandt andet ved at sortere min garderobe og sætte ting til salg – jeg smider snart et link på bloggen til min salgsprofil. Noget af det smarte ved at have en blog og dokumentere alting er, at jeg har billeder af næsten alt tøj, jeg ejer. Det er derfor temmelig nemt at sætte det til salg. Det er dog lidt som at rydde op i skuffer og skabe derhjemme – det tager altid 100 år, fordi man falder over gamle kærestebreve, fødselsdagskort, dutter og dimser.

Det er lidt det samme, når man har blogindlæg fra de sidste 8 år af sit liv. Selvom jeg blot skal ind og lede efter et billede af en gammel skjorte, ender det med at tage en time, fordi jeg falder over sjove gamle indlæg, tåkrummende outfits og minder fra specielle oplevelser i livet. Ovenfor er nogle af mine gamle outfits. Mange af dem ville jeg faktisk stadig gerne gå i og andre – not so much. ;) Uanset – det er sjovt at se tilbage. Er der nogle af jer, der har fulgt med så længe, at I kan huske disse looks?

blog

Christoffer and I have started a massive cleanup at home. We have too much stuff that we don’t use which just take up space. Among other things, I’m about to clean up my wardrobe and put things up for sale. One of the good things about having a blog and documenting everything is that I have pictures of almost all the clothes I own. It is therefore quite easy to put up for sale. However, it’s like cleaning up drawers at home where it always takes 100 years because you stumble upon old love letters, birthday cards, etc.

The same thing happens when I surf around my blog for old pictures. When you have been blogging for more than eight years there is so much content to go through – funny and ugly outfits and memories from special experiences in life. Above are some of my old outfits. Many of them I would still like to wear and others – not so much. ;) Anyway – it’s fun to look back at. Are there any of you who have been following me for so long that you can remember these looks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

38 comments

 1. Jeg er forelsket i næsten alle outfits. Men især det med den plisserede nederdel og cpwboyskjorten holder altså stadig 100 % i min bog. For silvan hvor er det flot!

 2. Sjovt med sådan nogle gamle billeder. Man kan godt se du er blevet ældre – på den gode måde 😉 Jeg synes jeg husker billede 9🤔. Billede 1 er dog utrolig lækkert! 👌🏻😅

 3. Sikke et fint indlæg! Postede du på et tidspunkt et indlæg med at hænge ting op, uden at bore huller, eller husker jeg helt forkert?

  1. Haha… Fedt! :D Hvor er det bare dejligt, at du har været trofast læser i så mange år. Tak for det.

  1. Tak. :) Dejligt at høre. Er faktisk også lidt træt af, at jeg har solgt den strik, haha… Den er faktisk ret fin.

 4. Jeg kan huske dem alle sammen ;)

  Jeg er faktisk (stadig) ret vild med sættet med læderleggings og den bordeaux strik – og sættet med den camelfarvede frakke! Min mor-krop ville nok gøre det knap så godt i de lårkorte shorts, de mintfarvede hæle og den pink taske ;)

  1. Hvor er det SJOVT at høre! :) Yaaay… Føler mig heldig at have læsere, der har læst med så længe. Tak!

 5. Jeg kan næsten huske hver og et – utroligt, at der virkelig er gået 8 år! Tiden går så hurtigt.. ofte går det ikke op for mig, før det bliver stillet op for mig som her, sort på hvidt!

  1. Hvor er det fedt at høre, at du har læst med så længe og ofte! <3 Tusind tak for det. Ja, det er vildt som tiden flyver. <3 Det er bare om at nyde hvert øjeblik. :)

 6. Jeg må tilslutte mig de andre, jeg har virkelig også fulgt med længe og ejet en del af det tøj du har ;-)
  Det er sjovt at have fulgt med fra da du tog din uddannelse, blev selvstændig, blev gift, fik Lily osv.
  Det føles helt som om man kender dig!

  1. Det varmer meget at læse. <3 Tak fordi du har kigget med så længe. :) Ja, det er sjovt, som en blog fungerer som en form for dagbog. :)

 7. Selvom moden tydeligvis har ændret sig igennem årene har du alle dage haft en misundelsesværdig stil og ydre generelt. Stor fan af bloggen og dine mange pæne outfits :-)

 8. Hvor er det sjovt at se disse billeder. Jeg har fulgt med i ca. 2 år og det er i hvert fald ikke alle jeg kan genkende. :)

 9. Kan også huske alle disse billeder, og som mange andre siger; så ville jeg da også gerne hoppe i nogen af dem i dag ☺️
  Mon nederdelen på første billede kommer til salg? Den er jeg helt pjattet med!!!

  1. Taaak. Hvor er det bare skønt at høre. <3 Tak fordi du stadig læser med.
   Den har jeg desværre solgt og jeg ærger mig også lidt i dag. :P

 10. Ja, jeg kan sagtens huske mange af de her billeder. Og kan huske at jeg var SÅ forelsket i dine mintgrønne hæle ;) Det er sjovt at se tilbage på, og du ser jo mindst lige så godt ud nu, som du gør på disse billeder :D

  1. Åååh, du er sød. <3
   Haha - jeg var også VILD med de sko.. Og nu - not so much. :P Sjovt som ens smag ændrer sig.

 11. Jeg kan faktisk huske alle disse outfits – og jeg kan også huske at jeg var så misundelig på den bordeaux striktrøje OG at jeg brugte 100 år på at finde et par blomstrede bukser magen til dem på billede nummer 7, haha! Det føles lidt som om det er 100 år siden!
  Din blog var en af de første danske blogs jeg begyndte at følge – og jeg er stadig helt vild med at læse med! :)

  1. Ej, okay! Du er så sød altså! Tak for de fine ord. Det betyder ekstremt meget. Tak fordi du har fulgt med så længe og stadig gør.

 12. Haha det er så sjovt at se de billeder! Har fulgt med siden jeg selv var omkring de 14-15 år – nu er jeg 23…. lang tid!! Hyggeligt gensyn! :-)