24277 2523211591022 12  8 630517 4

Christoffer og jeg er gået igang med den store oprydning herhjemme. Vi har brug for at komme til bunds i bunkerne og få ryddet ud. Jeg er blandt andet ved at sortere min garderobe og sætte ting til salg – jeg smider snart et link på bloggen til min salgsprofil. Noget af det smarte ved at have en blog og dokumentere alting er, at jeg har billeder af næsten alt tøj, jeg ejer. Det er derfor temmelig nemt at sætte det til salg. Det er dog lidt som at rydde op i skuffer og skabe derhjemme – det tager altid 100 år, fordi man falder over gamle kærestebreve, fødselsdagskort, dutter og dimser.

Det er lidt det samme, når man har blogindlæg fra de sidste 8 år af sit liv. Selvom jeg blot skal ind og lede efter et billede af en gammel skjorte, ender det med at tage en time, fordi jeg falder over sjove gamle indlæg, tåkrummende outfits og minder fra specielle oplevelser i livet. Ovenfor er nogle af mine gamle outfits. Mange af dem ville jeg faktisk stadig gerne gå i og andre – not so much. ;) Uanset – det er sjovt at se tilbage. Er der nogle af jer, der har fulgt med så længe, at I kan huske disse looks?

blog

Christoffer and I have started a massive cleanup at home. We have too much stuff that we don’t use which just take up space. Among other things, I’m about to clean up my wardrobe and put things up for sale. One of the good things about having a blog and documenting everything is that I have pictures of almost all the clothes I own. It is therefore quite easy to put up for sale. However, it’s like cleaning up drawers at home where it always takes 100 years because you stumble upon old love letters, birthday cards, etc.

The same thing happens when I surf around my blog for old pictures. When you have been blogging for more than eight years there is so much content to go through – funny and ugly outfits and memories from special experiences in life. Above are some of my old outfits. Many of them I would still like to wear and others – not so much. ;) Anyway – it’s fun to look back at. Are there any of you who have been following me for so long that you can remember these looks?