baby shower, pynt, festpynt

Reklame links: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER

Nogle mener, at baby showers er lidt skørt og opreklameret lige så vel som halloween og valentinsdag. Men hvem ønsker ikke en hyggelig dag med sine veninder og familie uanset anledning? :) Jeg var ihvertfald virkelig taknemmelig for den dag, som mine nærmeste havde planlagt for mig, da jeg ventede Lily – se billeder derfra HER. Det er jo egentlig bare en god anledning til at se dem man holder af og fejre, at der er et lille liv på vej.

Jeg har også selv været med til at planlægge et par stykker. Sidste gang var i søndags for min dejlige veninde Marie-Louise, der venter en lille dreng til januar. Jeg havde været på rov på Ebay og fundet en masse fint pynt og jeg vil råde jer til at gøre det samme, hvis I selv er igang med at planlægge et baby shower eller en anden stor fest. Der er nemlig utrolig mange fine ting at finde og ikke mindst mange penge at spare. Man skal bare være i god tid, da leveringen godt kan tage over en måned. :)