skuldertaskeother-stories-bootsfilippa-kred-bagoutfit

Christoffer, Lily og jeg pakkede bilen her til eftermiddag og kørte en tur i Dyrehaven. Man kan godt blive fanget i babyboblen og bruge lidt for meget tid indendøre, så det var rart at komme ud og få lidt luft. Der er simpelthen så smukt i øjeblikket, når træerne er helt gule, røde og orange. I skulle unde jer selv en tur i skoven en af dagene, inden bladene falder af – det er ren terapi for sjælen. Vi har faktisk også optaget en ny Youtube video i dag, som jeg skal til at klippe sammen. Den kommer på bloggen i morgen. :) Glædelig søndag, allesammen.

Indlægget indeholder reklame links: 1. Samsøe Samsøe/HER, 2. Nuit et Linette/HER, 3. Other Stories/HER, 4. Twist & Tango/HER, 5. Other Stories/HER, 6. Filippa K/HER, 7. Markberg/HER

clothes