copenhagen-brunchbrunch-cafe-alma

{ Virkelig lækker og anbefalelsesværdig brunch }

min-pigebirthdaykiss

{ Lilys fætre og kusine er vilde med hende – det er så nuttet at se på, når de kysser og krammer hende }

brunchsiscousins

{ To af mine dejlige nevøer, Elias & Noah }

mor-og-lilycafe-alma-brunchsover

{ En træt lille mus }

Jeg havde længe overvejet, hvordan jeg skulle fejre min 30-års fødselsdag… Om jeg skulle holde stor fest? Eller invitere hele familien ud og spise? Christoffer og jeg havde egentlig forestillet os, at vi ville være ude og rejse i hele november, men det er endt med, at vi har udsat det til efter nytår. Derfor havde jeg ikke rigtig fået gjort noget ved den der fest eller middag… For at være ærlig, kunne jeg heller ikke finde ud af, om jeg overhovedet havde lyst til det lige nu, hvor Lily er så lille. Mit fokus er bare ikke rigtig dér i øjeblikket. :) Jeg havde bare lyst til at fejre min fødselsdag på en hyggelig og afslappet måde.

Derfor endte det med, at jeg inviterede min nærmeste familie til brunch i dag. Jeg havde egentlig tænkt mig, at det skulle holdes på Wulff & Constali i Hellerup, hvor jeg også fejrede fødselsdag i mandags med mine forældre. Desværre fandt jeg ud af, at man ikke kan booke bord, men de anbefalede mig at prøve Café Alma på Bryggen i stedet, som er deres lillesøster. Det kan virkelig varmt anbefales, for det var simpelthen så hyggeligt og brunchen var mega lækker. Det er sådan en slags brunch, hvor man sammensætter 5-7 ting efter ønske. Lige efter mit hjerte. :) Virkelig en hyggelig og dejlig dag. Hvad har I brugt søndagen på?