enula9nue-notes

Jeg har fået temmelig mange spørgsmål til tre af mine nyeste tilføjelser i garderoben, så nu får I et indlæg med info på det hele. Blusen her har jeg netop anskaffet mig. Jeg faldt over den i Enula9 og måtte straks have den med hjem. Jeg elsker blomsterprintet, som pepper det hele lidt op på en grå novemberdag. Den er lavet af 100% silke og kan findes HER.

chloe-marcie

Som I måske har set i videoen, fik jeg denne fine taske i 30-års fødselsdagsgave af Christoffer. Han havde selv fundet den, da han var i New York med sit arbejde og gemt den i vores klædeskab i flere måneder. Jeg synes, det er rimelig godt ramt. Han er god til det med gaver. Den er fra Chloé, hedder Mini Marcie og kan findes i flere farver HER (reklamelink).

cashmere

Derudover fik jeg blandt andet et cashmere sæt i fødselsdagsgave af min søde mor. Det er virkelig blødt og dejligt og jeg har nærmest boet i det, siden jeg fik det. Det er af mærket Club Collection og kan findes HER. Jeg har det i farven “Nordic Blue”. Det er altså gråt, selvom farven hedder blå. Det kan varmt anbefales, hvis I er på udkig efter et hjemmesæt.