boozt-black-friday

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER

Så blev det fredag og Black Friday er officielt skudt igang! Juhu…. Det kan virke lidt som en jungle, da mere eller mindre alle butikker og webshops holder udsalg. Jeg har derfor fundet nogle af mine personlige favoritter, som jeg håber, I kan lade jer inspirere af. Til at starte med har jeg samlet en collage med gode tilbud fra Boozt – blandt andet nogle fine kjoler der egner sig godt til julefrokoster eller nytårsaften, et par lækre pumps med en god hælhøjde, et par bløde sutsko til de kolde vintermåneder og et par lækre efterårsitems. I løbet af de næste par dage vil jeg dele andre gode rabatter fra diverse webshops her på bloggen. Så husk at holde øje herinde. :) Hvad har I selv i sigte under Black Friday?

Webshops der er værd at tjekke ud under Black Friday:
NELLY.COM (20% rabat på ALT)
GINA TRICOT (nye tilbud hver 4. time)
NA-KD (30% på ALT der ikke i forvejen er på tilbud)
ZALANDO (op til 70% rabat)
ELLOS (rabat på både tøj og bolig)
ASOS (20% på ALT)

boozt-beauty-rabat

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

I øvrigt er det også 25% på ALT beauty hos Boozt HER indtil midnat. Ovenfor er nogle af mine personlige favoritter. Jeg har selv netop klikket DENNE concealer hjem, som jeg i øvrigt har brugt i over 10 år og DENNE mascara som ifølge Forbrugerrådet Tænk skulle være én blandt flere, som er fri for kemi. Ikke mindst har jeg DENNE highlighter i sigte. Jeg fandt den, efter jeg havde lagt en bestilling og lavet collagen. Tror jeg er nødt til at eje den også. :) Happy shopping.