baby, selvstændig, barsel

God eftermidag og glædelig mandag. ♡ Har I haft en dejlig weekend? Måske har I været til julefrokost, pyntet op til jul, gået tur i efterårsvejret eller noget helt fjerde? For første gang i virkelig lang tid, tog jeg mig en fridag i går. Jeg havde planlagt den collage, der udkom på bloggen og havde faktisk ikke computeren tændt hele dagen. Det var virkelig rart for én gangs skyld at koble helt af.

For mig kan arbejde og fritid godt blive blandet lidt sammen, da jeg jo på sin vis lever af min hobby. Det er ikke alle elementer af at være selvstændig, som jeg er lykkelig for, men i det store hele er jeg virkelig taknemmelig for mit arbejde. Derfor kan det være svært at give sig selv “fri” og tænke på noget helt andet. Det er bare sundt at gøre engang imellem, så man få lidt ny energi og inspiration.

Jeg er selvfølgelig mere offline, end jeg plejer, efter vi har fået Lily og jeg kunne ikke ønske det anderledes. Tiden går så hurtigt med det lille myr og det er bare om at nyde hvert sekund. Som jeg har været inde på før, er det ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, det er lidt svært at have et lille barn og samtidig et arbejde. Jeg har ikke helt knækket koden endnu, men jeg håber, det kommer. Det er langt fra “kun” det at lave indlæg til bloggen, som jeg klart synes, er den sjoveste del – der følger så mange andre elementer med, som tager enormt meget tid, når man driver en virksomhed. Jeg kunne aldrig gøre det, hvis ikke Christoffer havde barsel. Han er sådan en stor hjælp og jeg er så taknemmelig for, at vi har denne første tid sammen som familie.

I går brugte vi vores “fridag” med morgenmad på sengen, en gåtur rundt på Østerbro, et lille visit hos min søster, svoger, niece og nevø og så tog vi hjem, puttede Lily i karbad og lavede wokmad. Sådan en dejlig afslappet dag og jeg er nu helt klart til at gribe ugen an. Har I nogen ønsker til indlæg i denne uge? :) Hit me…