outfitbootschloeother-storiesjeans

Jeg havde et møde med Confetti pigerne aka Mette Marie, Cana, Cille og vores agent Christina inde i byen i morges, så Christoffer og jeg besluttede os for gå derind fra Østerbro. Man kan godt blive fanget lidt i babyboblen og der er af og til dage, hvor vi slet ikke kommer uden for en dør, haha… Det bliver man altså bims i bøtten af, så det var tiltrængt at få lidt frisk luft og motion – vejret var jo virkelig med os.

Jeg var hoppet i mine nye støvler, som faktisk var overraskende gode at gå i, selvom det var første gang, jeg havde dem på. Det blev til små 10 kilometer uden en eneste vabel og jeg har endda dårlige fødder, så de kan altså varmt anbefales, hvis I er på jagt efter et par støvler med foring, som stadig er lidt elegante. Faktisk er både bukser, skjorte og hue også ny – jeg kom til at gå lidt amok hos Other Stories forleden. :) God aften til jer alle.

Reklame links: 1. Other Stories/HER, 2. Ralph Lauren/HER, 3. Other Stories/HER, 4. Vagabond/HER, 5. Other Stories/HER, 6. Jane Kønig/HER, 7. Mango/HER

boozt