god-printerprinter-hp-smarthp-smarthp-smart-printerhp-printer

Jeg har 15.543 billeder på min telefon i skrivende stund. Jeg kigger ofte mit album igennem, men når aldrig til bunds – der er simpelthen for mange. Det er egentlig lidt synd, da der er så mange gode minder, som bare bliver gemt og glemt i mængden. Selvom jeg elsker, at det er blevet så nemt at tage billeder, da man altid har et kamera i sin telefon lige ved hånden, kan jeg engang imellem godt savne, at få en god stak fremkaldt, som man gjorde i gamle dage. Sætte dem i et album, hænge dem på køleskabet eller putte dem i i glas og ramme. Grunden til at jeg nærmest aldrig får det gjort længere er, at det simpelthen er for besværligt i forhold til at have dem liggende i kamerarullen. Jeg tør godt vædde på, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. :)

Derfor blev jeg faktisk lidt glad, da HP for nylig spurgte mig, om jeg ville teste deres nye printer. Den hedder HP Envy Photo 7134 og man kan godt kalde den en all-in-one printer. Den kan nemlig både printe og scanne – det allerbedste er faktisk, at den kan printe direkte fra telefonen via en simpel app, HP Smart. Hurtigt og enkelt. Der er endda en skuffe i printeren til papir i blandt andet postkortstørrelse. Den printer helt til kanten, så det svarer til at få dem fremkaldt. Det er altså genialt, hvis I spørger mig. Kvaliteten er også i top. Jeg har netop sammenlignet med et billede, vi fik fremkaldt hos fotohandleren som en gave til min mor for nylig, og kvaliteten er fuldstændig lige så god. Desuden har den et pænt og stilrent design og er derfor ret nem at passe ind i et skandinavisk hjem. :)

Vi har nu printet en hel stak ud fra kamerarullen – nogle har vi hængt op på væggen over sengen og andre er kommet i et lille album, så vi kan tage dem frem nu og da og kigge på dem. Jeg tænker også, at det bliver hyggeligt at have, når Lily bliver ældre og vi kan vise hende dem i fysisk form. Jeg elsker ihvertfald selv at bladre mine forældres fotoalbum igennem, når jeg er hjemme på besøg. ♡

Indlægget er udgivet i samarbejde med HP