daniel-wellington-watchdwwatch

Så blev det d. 3. december og dermed første søndag i advent. Hvad har I af hyggelige planer denne første rigtige jule-søndag? :) Vi skal mødes med Cathrine og hendes mand Adam inden længe til en omgang morgenmad og ellers skal vi bare hjem og slappe af, måske pynte lidt op til jul og lade op til ugen der kommer. Der har været lidt stramt program på de sidste par dage og i morgen skal jeg til et photoshoot hele dagen og hjem og have gæster bagefter, så dagen i dag står i afslapningens tegn.

Det er desuden blevet tid til at åbne julekalenderlåge nummer tre. Ligesom til Black Friday har jeg nemlig igen fået mulighed for at dele en kode, der giver 15% rabat på alt hos Daniel Wellington. I øjeblikket kører de bl.a. en kampagne, hvor man ved køb af gaveæske med ur og armbånd/ekstra urrem får 10% rabat. Man kan skabe sin egen sammensætning HER. Derudover kan I oven i hatten få 15% rabat med koden “DUEHOLM”. Man kan også vælge blot at benytte min rabatkode på de 15% uden tilkøb af ekstra rem eller armbånd. Koden indtastes ved checkout og gælder til og med 15.12.17. Happy shopping.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Daniel Wellington