Indlægget indeholder reklame links

oyshopajamastoppepyjamas

Oysho: skjorte HER & bukser HER

Jeg ELSKER hyggetøj. Til min fødselsdag fik jeg et cashmeresæt af min mor, som jeg nærmest har boet lige siden og nu har jeg anskaffet mig endnu et fint sæt. Forleden faldt jeg nemlig over et nyt mærke, som jeg ellers kun har set før i udlandet. Det hedder Oysho og de laver det fineste loungewear, undertøj og sportstøj – jeg kunne købe mig fattig i deres fine hyggeting og undertøj. Jeg købte blandt andet natsættet, som jeg har på ovenfor, et par feminine toppe og et sæt undertøj. Jeg tænker faktisk, at skjorten sagtens kan bruges til hverdag med jeans. Kunne det ikke være meget fint? :)

Priserne er meget budgetvenlige og kvaliteterne super lækre, så det kan varmt anbefales, hvis I også elsker hyggetøj eller mangler et sæt pænt undertøj. Jeg var også tæt på at klikke DETTE marineblå sæt hjem med små stjerner – er det ikke bare fint? Nu hvor jeg har set og mærket kvaliteten, tør jeg godt bestille mere, så mon ikke det blå sæt også snart er på vej mod Østerbro… ;) Husk i øvrigt at smutte forbi Mette Marie, hvis I vil se, hvad der gemmer sig i dagens kalenderlåge.

Oysho links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

oysho-bra