mofibomofibo-lydbogmofibo-abonnement

FÅ 30 DAGES GRATIS ABONNEMENT TIL MOFIBO HER MED KODEN “CDXMAS”

Jeg synes, at den første halvdel af december er fløjet afsted – der er nu kun 9 dage til juleaften. De fleste gaver er i hus for mit vedkommende, da vi jo som sagt ikke skal købe så mange i år, så det bliver rart at kunne slappe lidt af op til jul. Mange af jer holder måske en lille juleferie inden længe? Tager hjem til familien og hygger? Hvis I har et par fridage og tid til afslapning, kan I garanteret få gavn af dagens julekalenderlåge. I samarbejde med Mofibo har jeg nemlig fået mulighed for at give jer en kode med en hel måneds gratis abonnement. Hvis man ikke allerede er medlem, kan man oprette sig HER og med koden “CDXMAS” får man altså 30 dages abonnement helt gratis. Man skal melde sig til inden d. 31. december 2017 og der er ingen binding. Hvis ikke man vil fortsætte sit abonnement, skal man helt enkelt melde sig fra inden de 30 dage er udløbet.

Jeg lytter selv meget til lydbøger gennem Mofibo, når Lily og jeg er ude og trille med barnevognen. Det er så hyggeligt at gå i sin egen bobbel med en god bog i ørerne og en sovende baby i vognen. Der er tusindvis af bøger og lydbøger at vælge mellem hos Mofibo. Jeg er selv netop gået igang med lydbogen “Syv satans lange dage” af Jonathan Tropper, som indtil videre er meget humoristisk. Derudover har jeg planer om at lytte til “Så kom du” af Jennifer Weiner, som jeg kun har hørt godt om fra venner og bekendte. Jeg håber også, at jeg kan nå at læse Hella Joofs “Båven om Gud”. Jeg elskede hendes “Papmaché Reglen”, så jeg har også temmelig store forventninger til denne. :) Har I nogle boganbefalinger i ærmet?

Indlægget er sponsoreret af Mofibo