arndal-spa

Jeg vil næsten vædde med, at december er måneden, hvor vi bruger færrest penge på selvforkælelse, da hele formuen går til julegaver. Hvis I kan nikke genkendende til det, og godt kunne bruge lidt “mig-tid”, så læs med videre. Det er nemlig blevet tid til at afsløre min allersidste låge i julekalenderen. I dag udlodder jeg behandlingen “Papaya Pleasure” hos Arndal Spa til en værdi af 1.199 kr.

Forud for indlægget her har jeg selv været forbi og teste behandlingen. Jeg havde aldrig været der, men ofte gået forbi på Store Kongensgade. Det var en sjov følelse at gå et par trappetrin ned under jorden og blive mødt af boblebad, dampbad og sauna midt i København. Jeg blev udstyret med badekåbe og tøfler og fik først adgang til spaafdelingen for at blive varmet op og klar til behandlingen. Dernæst fik jeg tørbørstet både arme, ben og ryg, smurt ind i en papayamaske og fik den dejligste massage. Jeg lå virkelig og tænkte, hvorfor jeg ikke gør det noget oftere? Til slut fik jeg en maske i ansigtet og lidt hovedbunds- og nakkemassage, mens papayamasken trængte ind. Det var virkelig luksus og jeg kan love jer for, at du har noget at se frem til, dig der vinder denne behandling. ;)

Krav for deltagelse: Konkurrencen foregår på Instagram HER og det eneste man skal gøre er, at “like” mit seneste opslag derinde fra Arndal Spa og desuden følge den kære @mmleilange og mig på Instagram. Vinderen bliver udnævnt lige efter jul. Pøj pøj. :)

Indlægget er sponsoreret af Arndal Spa