jul-2017nissehue

Kære søde piger. Jeg vil blot tjekke ind for at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Det er stort at skulle holde jul med denne lille nisse for første gang. Jeg kan huske, da jeg sidste år gik rundt med hende i maven og forestillede mig, hvordan det ville være at have hende ude på den anden side i år. Lily aner jo endnu ikke, hvad jul er for noget, og er klart mest optaget af det farverige, knitrende papir, men det er stort for mig, haha…

Vi skal fejre jul hos Christoffers familie i år og det er første gang nogensinde, jeg ikke skal være sammen med min egen familie. Selvom jeg holder meget af min svigerfamilie, er det selvfølgelig lidt “underligt”, ikke at skulle være sammen med min egen d. 24. december. Til gengæld holdt vi lillejuleaften med min mor i går og har spist frokost hos min far i dag, så vi har set begge mine forældre alligevel. :) Jeg håber, I får en fantastisk aften med dem, I holder af. Glædelig jul.

P.S. Husk forresten at Mette Marie afslører sidste låge i vores fælles julekalender i dag! :)