familie-juljulen-2017baby

Glædelig bagjul, piger. Jeg tog mig den frihed at holde en smule juleferie fra både computer og telefon i juledagene. Det har været skønt og nu er jeg klar til at vende tilbage med fornyet energi. Har I haft en dejlig jul? Fået spist en masse juleslik og risalamande? Vi har virkelig nydt julen og ikke mindst dagene efter d. 24., hvor den har stået i familiens tegn. Dog havde jeg lidt følelsen af, at julen i år nærmest allerede var overstået, inden den var begyndt. Kender I det? Man gør sig en masse tanker, planlægger og arrangerer, bruger lang tid på at købe gaver og pynte op og inden man får set sig om, er det hele ovre. Men det har dælme været hyggeligt, så længe det varede.

Det var helt specielt at holde jul for første gang med Lily. Det er så syret at tænke på, at hun gemte sig inde i min mave på sidste års julebillede, men endnu var så lille, at man ikke kunne se det. Og nu er hun her sørme. Nu er vi tre. Jeg glæder mig til at indvie hende i vores juletraditioner, når hun bliver lidt større. I år var hun langt mere optaget af gavebåndet, end af både papir, gaver og juletræ. :) Hun har fået en alder, hvor hun er meget opmærksom på omverdenen og det er helt tydeligt at se, hvem hun genkender. Det var ret sjovt at opleve i juledagene, hvor vi var sammen med hele familien på kryds og tværs og hun gik fra arm til arm. Hun er en modig lille pige og ikke bange for “fremmede”, men jeg kan godt mærke, at hun er lidt mere tryghedssøgende end normalt, men det synes mor her bare er hyggeligt, haha… Hvad har I brugt juledagene på?