Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, når jeg siger, at 2017 har været mit yndlingsår nogensinde. At blive nogens mor overgår alt. Den første halvdel af 2017 brugte jeg på at være gravid og den sidste halvdel på at være blevet nogens mor. Det har været den vildeste og dejligste rejse og jeg føler mig så heldig og taknemmelig over, at vi har fået Lily og at min familie er sunde og raske. Derfor har 2017 naturligt nok handlet meget om graviditet og baby. Dog er der også sket en masse andre ting, store som små, som jeg har delt med jer her på bloggen. Se med nedenfor, hvor jeg viser highlights og små lykkeglimt fra året der gik. Alt skrift markeret med lyserød er links til tidligere indlæg, hvis I vil læse mere.

Samtidig vil jeg benytte lejligheden for at sige tak. TAK fordi I følger med og engagerer jer. Tak fordi I er så aktive til at kommentere – det gør det meget sjovere at blogge. I opmuntrer og støtter, når der er brug for det, deler ud af erfaringer og små hverdagseventyr. I er mine online veninder og flere af jer føler jeg efterhånden, at jeg kender temmelig godt, fordi I har fulgt med så længe. :) Jeg er så glad og stolt over, hvad vi i fællesskab har skabt her på domænet. Derfor skal I have et kæmpe TAK. Jeg håber, I har haft et dejligt 2017 og ønsker jer den bedste start på det nye år.

gravid

Jeg startede året ud med at afsløre, at vi ventede en lille baby.

gravid-uge-16

…Og viste de første mavebilleder frem.

fastelavnsbolle-opskrift

Delte opskriften på fastelavnsboller.

draabe-stole

Viste vores hjemmelavede spisebord frem.

walk-in-closet

Delte en helt almindelig tirsdag med jer – fra morgen til aften. Er der stemning for mere af den slags, i øvrigt?

rom

Var I rom med min dejlige mor og skrev et par tips til byen.

endometriose

Delte i februar et af de mest personlige indlæg til dato – om at have endometriose og frygten for ikke at kunne blive gravid.

cashmere-scarf

Forsøgte at gå lidt mere i farver.

bedside-table

Delte en guide til vores hjemmelavede sengeborde.

gravid-uge-22-1

Maven voksede – her er jeg ca. 5 måneder henne.

leather-pants

Var til photoshoot med Ellos.

toejstastiv-clothing-rack-toejopbevaring2x

Viste billeder fra vores gamle lejlighed.

kage

Gav jer opskriften på min yndlingskage.

brunch-1

Fejrede Christoffers 30-års fødselsdag.

entre

Viste før/efter billeder af vores entré.

salmer

Gav idé til at lave sit eget bryllupsprogram.

fletning-1

Delte en trin-for-trin guide til en fin håropsætning.

burano-island

Tog på tøsetur til Venedig.

symaskine

Købte min første symaskine. – Syede blandt andet disse.

sunde-romkugler

Delte opskriften på sunde romkugler, som ikke smager “sundt”. :)

week30

Tilbage i april da jeg var 7 måneder henne.

bedroom-paint

Vi lavede nyt soveværelse.

boernevaerelse

…Og viste før/efter billeder af væg i børneværelset.

baby-shower-ide

Mine veninder & familie arrangerede baby shower for mig. <3

gravid2

Højgravid og i blomstret kjole.

seat-ateca

Vi købte ny bil.

kjole

I glimmerkjole tre dage før vandet gik.

new-born

D. 18.06.17. kom Lily til verden. Den største dag i mit liv. <3

outfit

Jeg delte første del af min fødselsberetning. Dette billede blev taget kun få timer inden, at vandet gik.

nyfoedt-baby-1

…Og andel del af beretningen.

forside_billede

Jeg slog mig sammen med disse seje damer og blev en del af Confetti CPH.

brullp-i-danmark

Havde første bryllupsdag.

min-familie

Var til en hel del andre bryllupper med hende her.

just-female-hero-1

Blev glad for alt “slå-om“. :)

familie

Lily blev døbt og vi holdt dåbsfest i svigerforældrenes have.

at-starte-og-skabe-en-blog

Jeg gav tips til at starte en blog.

babyvaerelse

Viste billeder af Lilys værelse.

certina

Delte strikkeopskrift til min yndlingssweater.

ikea-hack-kommode

Viste en trin-for-trin guide til at bygge kommoden i vores walk-in-closet.

skuldertaske

Det blev efterår.

avocado-tree-diy

Jeg gav en update på mit efterhånden store avocadotræ.

kanelsnurre

Jeg bagte kanelsnurrer og delte opskriften.

outfit-1

Jeg købte nye vinterstøvler, som jeg har boet i lige siden. :) Pæne, praktiske og lune.

baby-cashmere

Lily blev 6 måneder i december. Tiden flyver. <3

familie-jul

…Og vi kunne fejre jul med hende for første gang i år.