2017 var året, hvor jeg begyndte at lave mere Youtube. Jeg kan godt lide, hvordan videoformatet kan give en anden vinkel til bloggen. Det er bogstaveligt talt mere levende. :) Samtidig udfordrer det mig på en helt ny måde og Christoffer og jeg øver os fortsat i at blive bedre. Jeg håber, at vi kan lave endnu mere sjovt og spændende indhold i 2018. Det er ihvertfald en af mine ambitioner med bloggen i det kommende år.

Hvis I ikke allerede gør det, vil det betyde rigtig meget for mig, hvis I vil abonnere på min Youtube kanal HER. Nedenfor er de syv mest sete videoer fra året der gik, så I kan se eller gense dem, hvis I lyster. I må samtidig gerne komme med input til kommende videoindhold, hvis I har nogen ønsker. Jeg planlægger snart at lave en ny home tour. :)

Årets mest sete video med over 100.000 visninger er denne, fra da jeg fortalte Christoffer, at han skulle være far.

Mens jeg var gravid, lavede vi nyt soveværelse og babyværelse. I videoen ovenfor kan I se hele processen fra start til slut. :)

Som I måske kan huske, vendte Lily forkert inde i min mave. Derfor besluttede jeg mig for at prøve et vendingsforsøg på hospitalet for at undgå at skulle have kejsersnit. Jeg var meget spændt og nervøs og havde ugerne forinden lavet diverse rebozo øvelser, for at få hende til selv at vende sig – dog uden held. Det skulle dog vise sig at bære frugt, da det lykkedes at vende hende til forsøget. En fødselslæge mente, at mine rebozoøvelser havde været grunden til, at det gik så nemt. Se det hele i videoen ovenfor, som er en af de mest viste i 2017.

Dagen inden mit vand gik, nåede jeg at filme indholdet i hospitalstasken. Hvis bare jeg havde vidst, hvad der skulle til at ske, haha…

En helt almindelig hverdagsvideo fra da Lily blev fire måneder, vi skulle på barselsbesøg og kiggede på ny sofa.

Vi fik også filmet en video på min 30-års fødselsdag, hvor I blandt andet får et indblik i, hvordan jeg fejrede dagen, hvad jeg fik i gave af Christoffer og mine forældre og Lily der får sit første rigtige grineflip.

Under hele min graviditet filmede jeg små klip af den voksende mave. Det er sjovt at se forandringen i videoen. Jeg er så forundret over, hvad kroppen kan.