rabat-kode-boozt

Reklame links: 1. Samsøe HER, 2. Coster HER, 3. Custommade HER, 4. Pavement HER, 5. Rosemunde HER, 6. Saint Tropez HER, 7. Vila HER, 8. MbyM HER, 9. Asos HER, 10. HER, 11. Gant HER, 12. Asos HER, 13. Selected Femme HER, 14. Other Stories HER

Siden vi bookede rejse til Thailand, har jeg brugt en hel del tid på at surfe nettet tyndt for fint sommertøj. Det var egentlig kun Lily, der manglede en opgradering af sin sommergarderobe i den rigtige størrelse, men i min søgen faldt jeg også over en hel masse til voksne og det var selvfølgelig ikke udelukkende sommertøj, der fangede min opmærksomhed. Så nu er jeg kommet til at bestille en stor portion tøj hjem, hovsa. ;) Ovenfor er et lille udvalg af nogle af de favoritter, jeg faldt over. Mange af tingene kan bruges nu, men bliver også fine, når foråret melder sin ankomst. ♡ Glædelig lørdag, søde piger.