hp-photo-printerfotobog-hpbilledalbum

Tiden går så hurtig med Lily. Når man kigger tilbage på de første billeder, er det sjovt at se, hvor meget der er sket – hun har mere end fordoblet sin vægt, vokset næsten 20 cm og fået et andet udtryk i ansigtet. Vores søde lille Lily. ♡ De bedste 7 måneder af mit liv. Vi har printet en hel del billeder ud fra den første tid og jeg er netop gået igang med at sætte dem i en scrapbog sammen med andre minder som f.eks. hendes hospitalsarmbånd, dåbsinvitation, første lille “Supermand” plaster, osv. Det er så hyggeligt at have minderne i fysisk form og jeg glæder mig til at vise hende bogen, når hun bliver større.

Vi udskriver alle billeder på vores HP ENVY Photo 7134 printer, som jeg har vist jer før. Vi er virkelig blevet glade for den, da den som sagt er lidt af en all-in-one printer, der både kan printe i forskellige størrelser og scanne. Lilys bedsteforældre nyder også godt af den, da vi ofte printer et par nye billeder af hende, som de kan få med hjem, når de er på besøg. Da min mødregruppe var forbi forleden, tog jeg også nogle billeder af deres søde piger og udskrev dem, så de kunne få dem med hjem. Det var også et hit. :) I det hele taget bruger vi den virkelig meget og kvaliteten er helt i top.

Man kan udskrive helt enkelt via telefonen fra en simpel app, HP Smart. Enten direkte fra kamerarullen, Instagram eller Facebook. Derudover har den sørme også en abonnementstjeneste, som hedder HP Instant Ink, som man kan signe op til, så den automatisk bestiller blæk hjem til døren, når der mangler, uden man behøver at røre en finger. Samtidig kan man på abonnementstjenesten spare op til 70% af prisen på blæk og så slipper man for selv at skulle ud og købe det. Det er altså genialt, hvis I spørger mig. :) Mange varme anbefalinger herfra, hvis I er på udkig efter en ny printer og et blækabonnement, som kan gøre hverdagen lidt nemmere. Glædelig søndag til jer alle.

Indlægget er udgivet i samarbejde med HP Instant Ink