chloe-dionysusred-coathair-clipbabyhandsker

Jeg er som sagt så småt gået igang med at pakke til Thailand. Det virker lidt tosset at hive den ene florlette kjole efter den anden ud af skabet og prøve dem på én efter én, mens sneen drysser ned udenfor og det er bidende koldt. Tosset på den dejlige måde – jeg glæder mig helt vildt til at komme ned til troperne. At opleve Lily i varmen… Tage hende med på stranden og plaske i vandkanten for første gang. <3 Vi har stadig mange “første” tilbage. – Det er så hyggeligt og mange ting føles stadig nye, selvom hun snart bliver 8 måneder.

Forleden da sneen lå fint strøet ud over hele Fælledparken, i stor kontrast til hvad vi snart skal ned til, udnyttede vi muligheden og gik en tur i det smukke vintervejr. Jeg var hoppet i et simpelt og behageligt outfit og selvom jeg havde pakket mig godt ind, kunne jeg næsten høre dunjakken kalde på mig hjemme fra skabet. Hårklemmen har jeg netop købt på Aliexpress – de har altså et rigtig fint udvalg af alverdens ting og sager. Bare et lille tip hvis I også elsker dims og dut. :)

Reklame links: 1. Mango/HER, 2. Mango/HER, 3. Gucci/HER, 4. Markberg/HER 5. Mango/HER, 6. Vagabond/HER, 7. Aliexpress/HER, 8. Inwear/HER

modeblogger