4l3a7174-2

Det med at passe på huden er noget der for mit vedkommende er kommet mere og mere med alderen. Jeg ville ønske, at jeg havde passet bedre på, da jeg var yngre. Det er svært at sige, om solen er grunden alene, eller om det er en kombination af den og hormoner fra p-piller, men i en alder af blot 25 år fik jeg pludselig pigmentforandringer i ansigtet. Det har virkelig generet mig meget og jeg har derfor nærmest holdt mig ude af solen de sidste 5 år og været enormt god til at bruge solcreme siden – selv om vinteren.

4l3a7376-24l3a7165-2

Her i Thailand passer vi også ekstra meget på. Ikke mindst på Lily – hun har den fineste, blødeste babyhud og selvom hun har arvet Christoffers gyldne hudtone, er hendes hud slet ikke egnet til at komme i sol. De fleste dage er vi derfor indenfor i de timer, hvor solen står højest – ellers befinder vi os i skyggen med masser af solcreme på. Ikke kun skal man passe på for sit helbreds skyld, men jeg har også læst mig til, at 80% af hudens aldring skyldes ydre påvirkninger fra f.eks. solen… Så man kan selv gøre en stor indsats for ikke at se gammel ud før tid. ;)

4l3a7144-24l3a7379-2

Jeg har her på ferien testet solcremerne fra Levevis®. De laver nemlig solcreme som både er parfumefri og har Svane- og Astma/Allergimærket, som vi altid kigger efter, når vi skal have solcreme. Alle deres solcremer er vandfaste og findes med flere forskellige faktorer. Hvad er så dommen? :) Efter min mening er de dejlig lette i konsistensen. De er nemme at smøre ud og absorberer hurtigt i huden uden at klistre. Man skal ikke være nærig, når det kommer til solcreme, men selvom vi har været gavmilde med mængderne, har de faktisk holdt overraskende længe, da de er ret drøje i brug, selvom konsistensen er let. Vi bruger selv enten faktor 30 eller 50 og altid sidstnævnte til Lily – selv når hun sidder i skyggen. Vi  har været rigtig glade for at have disse med og jeg kan varmt anbefale dem, hvis I skal til de varme lande eller blot vil være forberedt til den forårssol, der forhåbentlig snart dukker op. :) De er også meget budgetvenlige, så alle kan ligesom være med.

4l3a7126-2aftersun

Indlægget er udgivet i samarbejde med Levevis® som forhandles hos føtex & Bilka.