nakd-dressdresssommerkjole

Så er vi hjemme fra Thailand. Sikke en dejlig ferie det har været, men det er nu også rart at være hjemme igen. Ude godt, men hjemme bedst. :) Heldigvis for det. Jeg har ikke været så aktiv på bloggen de seneste par dage, men nu er jeg tilbage med fornyet energi. Først er her et outfit fra Koh Kood, hvor vi tilbragte den sidste uge. Det var det rene paradis og en af de skønneste øer, jeg nogensinde har besøgt i Thailand.

Jeg var hoppet i en fin lyserød kjole den sidste aften, som jeg brugte flittigt i varmen. Jeg elsker den slags kjoler, som både fungerer til strandture, til hverdag og til fest og jeg er sikker på, at den nok også skal blive en favorit, når først sommeren kommer til Danmark. ;) Kan I sove godt, allesammen. Vi har stadig lidt jetlag – specielt fordi Lily er vågnet kl. 03 de sidste to nætter frisk som en havørn og klar til morgenmad, haha… Så jeg vil også hoppe i kassen, inden hun vågner igen. Nat nat… <3

Reklame links: 1. Na-kd/HER, 2. Le Specs/HER, 3. Asos/HER, 4. River Island/HER

kjole