4l3a74324l3a74344l3a7441

{ Et par billeder fra i går da vi var ude og kigge på et opstammet gummitræ til stuen. – Det var dog lidt for lille, så jagten fortsætter… }

God formiddag, allesammen. Lily sover lur, så jeg vil benytte lejligheden for lige at tjekke ind og sige “hej”. ;) Jetlaget er ved at være overstået for både Lily og vores vedkommende, men Christoffer og jeg prøver at holde “liv” i det så længe som muligt, for det er helt rart at føle sig som et A-menneske for en stund. At gå i seng kl. 21-22 stykker og stå op kl. 6. Dagen føles længere, aaaah…

I dag har jeg planer om at optage en ny Youtube film. I er nemlig rigtig mange der har spurgt, hvad vi har været glade for at have med til Lily i Thailand og ikke mindst hvordan det er at rejse langt med en baby. Det vil jeg prøve at vise og forklare i videoen. Wish me luck. ;) Har I andre ønsker til kommende videoer?

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

rabatkode-boozt