lily

Halløj med jer og glædelig torsdag. Tak fordi I har taget så godt imod de seneste videoer. Det er jeg rigtig glad for. Det betyder vildt meget, at I engagerer jer i dem – både her og på Youtube. Det giver blod på tanden til at fortsætte. Ikke mindst er det også rigtig sjovt for os selv at have dem at se tilbage på… Jeg sad lige og kiggede nogle af dem igennem, fra da Lily var helt spæd. På den ene side føler jeg, at det var i går og på den anden side som om, hun har været her meget længere end 9 måneder.

babyseng

På en måde kan man sige, at vi har et indbygget ur i Lily… Jeg kan jo se på hende, hvor meget der er sket, siden hun kom til verden i juni. Hun er blevet mere end 5 kilo tungere, over 20cm længere og kravler nu rundt og rejser sig op af ting. Hun fortæller os, hvor hurtigt tiden går hver eneste dag og uanset hvor klichéagtigt det end lyder, er det virkelig om at nyde det. Seriøst, det går så stærkt!

mermais-storiesbaby-room

Som jeg har været inde på før, må jeg indrømme, at jeg af og til har svært ved at balancere arbejde og “barsel”. Jeg vil jo for alt i verden ikke gå glip af tid med Lily, men samtidig driver jeg en virksomhed, som også skal passes… Og jeg kan jo ikke lade være. Jeg elsker, hvad jeg laver, men jeg elsker også at bruge tid med min lille familie uden computer og telefon i nærheden… Det er en ligning, vi konstant arbejder på at få til at gå op i en højere enhed.

mermaid-stories-watch

Apropos tid… Er det ikke bare et fint ur? :) Det er fra et forholdsvist nyt dansk mærke, som hedder Mermaid Stories. Deres designs er meget rene og skandinaviske i udtrykket og kommer i flere forskellige farver – lige fra de mere feminine som dette til et stilrent og klassisk sort. Samtidig har det en rigtig cute detalje, som man ikke ser med det blotte øje – der er nemlig indgraveret en lille “drømmende” havfrue på bagsiden. Deres filosofi er nemlig, at man skal turde drømme og gøre noget for, at de lykkes og det kan jeg kun være enig i. Det har altid været min egen filosofi –  man skal turde satse lidt og kæmpe for at ens drømme går i opfyldelse. Her handler det også om at prioritere sin tid rigtigt for at opnå de drømme, man har. Jeg arbejder konstant på at optimere min egen tid for at nå de mål, jeg drømmer om – hvad enten det handler om familie eller arbejde. <3 I kan finde urene HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Mermaid Stories