taske-designermarkberg-taskeruskindstaske

Jeg har GLÆDET mig helt vildt til at dele denne nyhed med jer. Jeg har nemlig endnu engang teamet op med det danske taske og accessory brand, Markberg, og relancerer en af mine tidligere tasker! …Eller faktisk flere – den kommer nemlig i nye variationer. Små finesser er blevet justeret hist og her, så den står knivskarpt. ;)

Det er en taske, som har været særdeles efterspurgt, siden den blev udsolgt for en del år siden. Jeg får stadigvæk forespørgsler på den cirka en gang om måneden, så nu skulle det altså være… – Den kommer igen! Om en uges tid lander den og jeg glæder mig til at vise den frem sådan rigtigt, men først får I et lille smugkig. ;) Kan I lure, hvilken én jeg taler om? Kan I huske den? Jeg er meget spændt og håber sådan, I kan lide de nye udgaver.