clothes

 { Find mit tøj HER  }

Hej piger. ♡ Da jeg ryddede op forleden aften, fik jeg mere end halveret garderoben. Jeg fik fjernet så meget tøj, at Christoffer sagde: “Jamen, hvad skal du have på i morgen?“, haha… Noget er lagt til side til loppemarked og andet har jeg nu sat til salg online på Tictail. Alt jeg har sat til salg er virkelig i tip top stand. Jeg har kun lagt det bedste online. :) Da jeg solgte ud sidste gang, var pakkerne usandsynlig længe om at komme frem – jeg var helt bange for, om flere af dem var gået tabt, indtil de dukkede op flere uger efter. Jeg har på fornemmelsen, at der er lidt rod i den lokale postbutik, jeg sender fra. Så jeg prøver et rigtigt posthus denne gang. I kan finde min profil HER og det er som altid først til mølle, da man ikke byder, men køber med det samme. Jeg håber, at mine gamle skatte kan finde nye ejere. :) Nogen af tingene er jeg helt i tvivl om, jeg egentlig vil af med… Skynd jer inden jeg fortryder, haha!